Sunday, November 13, 2011

Κ.ΣΙΓΑΝΟΣ: ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ.ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και ΠΡΟΞΕΝΟΣ .

Απο τον Έλληνα εκπαιδευτικό κ Κωνσταντινο Σιγανό ο οποίος βρίσκεται αποσπασμένος στη Μελβούρνη πήραμε την παρακάτω επιστολή,απάντηση σε όσα ειπε προχτες σε βιντεοσκοπημένη  συνέντευξη στην εφημερίδα μας η


 Γ.Πρόξενος στη Μελβούρνη κ Λιανίδου http://efhmeris.blogspot.com/2011/11/h.html . Η κ Λιανίδου απαντούσε στην  επιστολή καταγγελία του κ.Σιγανού  http://efhmeris.blogspot.com/2011/11/e-mail.html 



Μία οφειλόμενη απάντηση στην τοποθέτηση της Κας  Προξένου

Η Κα Πρόξενος θα πρέπει να γνωρίζει ότι δεν είναι η « ίδια » το κράτος ( Ελλάδα ) στην Αυστραλία, αλλά εκπρόσωπος του Ελληνικού Κράτους !
Είναι αποκλειστικά δικό της θέμα, και απόλυτα αποδεκτό, οι διαπροσωπικές της σχέσεις, αλλά, θα πρέπει να είναι σε θέση να τις διαχωρίζει από τις εργασιακές της.
Είναι γεγονός ότι  ο συγκεκριμένος δημόσιος υπάλληλος της Ελλάδας, παρανομεί, και πληρώνεται αδικαιολόγητα από το Ελληνικό Κράτος, ( από τους φόρους δηλαδή του Ελληνικού λαού και όχι από την τσέπη της Κας Προξένου ), χωρίς να παράσχει έργο !
Τελειώνοντας ελπίζω να καταλάβει η ίδια πάνω σε ποιο επίπεδο μιλάω, και πάνω σ’ αυτό θεωρώ ότι έχει τη λογική να κάνει το χρέος της.
Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος Σιγανός

No comments:

Post a Comment

wibiya widget